• Ghidul Studentului

  Posted : Sep. 23, 2019

  Ghidul Studentului

 • Prima săptămână la facultate!

  Posted : Sep. 23, 2019

  Primele zile de facultate sunt paradoxul absolut, nimic nu „face sens” însă totul se potrivește perfect în ele. Ce este special la aceste zile este faptul că ele reprezintă o perioadă mai mult decât propice pentru schimbare, nu, nu dezvoltare personală ci regres personal în tare multe din cazuri.. Citește aici câte sfaturi despre cum să te acomodezi în noul mediu și să faci din anii facultății cei mai frumoși ani ai vieții.

 • Cum să supraviețuiești în sesiune

  Posted : Sep. 24, 2019

  Înainte de a începe să citești articolul ăsta, să-ți un ceai și ia loc într-un fotoliu comod. Urmează 5 minute de relaxare, foarte bune pentru viața ta de proaspăt student. Cum timpul trece mai repede decât trecem noi pe la cursuri, sesiunea și sentimentul de panică se vor instala încet și sigur în fiecare. Pentru cei care vă aflați la prima sesiune, învățați de la cei mai mari și fiți atenți la ce scrie în acest articol. Ar trebui să știți totuși, încă de la început, că fiecare sesiune e diferită, oricâți ani de facultate ai face. Totuși, nu există „nu pot” sau „e prea greu” și asta îți vom dovedi în acest articol.

 • 8 Lucruri pe care să le știi înainte să te muți la cămin

  Posted : Sep. 24, 2019

  Articolul acesta te va ajuta să înțelegi cum este viața de student, atunci când trebuie să-ți împarți camera cu încă două sau trei persoane.

 • Cum să-ți faci prieteni la facultate;

  6 tipuri de oameni pe care îi întâlnești.

  Posted : Sep. 23, 2019

  La început, facultatea poate părea un loc teribil de înfiorător. Abia ce ai terminat cu examenele, ai absolvit liceul și te vezi că trebuie să părăsești localitatea natală și părinții. Cu zâmbetul pe buze te îndrepți către noua ta locuință, adus cel mai probabil de părinți- mama, cu ochii în lacrimi că își lasă copilul singur-singurel, printre străini, iar tatăl- mândru( dacă ești băiat) și un pic mai speriat decât mama( asta dacă ești fata lui). P.s. Părinții nu o să te vadă niciodată ca un adult pe deplin, așa că obișnuiește-te cu gândul că încă te vor suna să te verifice. Dar, iată-te printre noii colegi și alte fețe noi. E ușor să crezi la început că nu-ți vei găsi gașcă, că tot prietenii de acasă sunt cei mai mișto, iar dintre cei noi nu-ți place niciunul. O să te înșeli.